Merkezefendi Gençlik Hizmetleri ve  Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen Merkezefendi Kaymakamlığı Kurumlar Arası Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvası finali Şirinköy Stadındaki  Halısahada gerçekleştirildi.

Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvası Finaline; Kaymakamımız Şükrü Görücü, İlçemiz Kurum Müdürleri , ilçemiz muhtarları ve çok sayıda izleyici  katıldı.

Kaymakamlık kupasında nefes kesen ve büyük mücadelelerin yaşandığı maçların ardından finale adını yazdıran Merkezefendi Belediyesi ve Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü takımları arasında gerçekleşen final maçında  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü finaldeki rakibi  Merkezefendi Belediyesi karşısında  karşılaşmayı   6 - 1'lik  skorla kazanarak Kaymakamlık Kupası'nın sahibi oldu.

Kaymakamımız Şükrü Görücü, finale adını yazdıran Merkezefendi Belediyesi ve Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü oyuncularını tek tek kutladı. Kaymakamımız final maçının ardından turnuvada Şampiyon olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü oyuncularına şampiyonluk kupasını ve madalyalarını vererek  gösterdikleri performans ve mücadelelerinden ötürü tebrik etti.