Türk Dünyası ve Toplulukları Haftası ve Baharın Habercisi, kardeşliğin ve barışın simgesi olan Kaymakamımız Şükrü Görücü, Kazım Kaynak Anadolu Lisesince düzenlenen “Nevruz Kutlamaları” etkinliğine katıldı.

Kaymakamımız Şükrü Görücü, Okul Müdürü Musa Ay ve öğretmenler tarafından karşılandı.

Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından şiirler okundu.

Kaymakamımız Şükrü Görücü etkinlikler kapsamında  örste çekiçle demir döverek ilk nevruz ateşini yaktı.

Azerbaycanlı Halk Ozanı Yanar Sönmez tarafından verilen konser ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları ekibi ve Fetih 1453 Mehteran grubu  gösterileri izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.

Kaymakamımız daha sonra; Kazım Kaynak Anadolu Lisesi görsel sanatları öğretmenleri tarafından  hazırlanan Zeytindalı Harekatı - Afrin Konulu Fotoğraf sergisini beğeniyle inceledi. Program yumurta tokuşturma ve yarışmalarla son buldu.