Kaymakamımız Dr. Adem Uslu, İstiklal Marşımızın kabulünün 98. Yıldönümü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü münasebetiyle Lütfi Ege Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan sergiye katıldı.

Lütfi Ege Anadolu Lisesince,  Merkezefendi Kaymakamlığımız Hükümet Konağımızda, İstiklal Marşı'mızın kabulünün 98. yılı ve Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY 'u Anma Haftası dolayısıyla hazırlanan  sergiye; Kaymakamımız Dr. Adem Uslu, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Okul Müdürü Hüseyin Doğu "...11. sınıf öğrencileri tarafından 10 ayrı tuvale İstiklal Marşı 'mızın 10 kıtasını resmettik. Çalışmalarımızdaki amaç, İstiklal Marşımızın her bir kıtasının bizde uyandırdığı duygu ve düşüncelerdir. 50X70 cm ebatında yağlı boya tekniğiyle hazırlanan resimlerde Kurtuluş Savaşı ve Milli Mücadele 'nin unsurlarını barındırmakta olup, her çalışmanın odak noktasını Şanlı Türk Bayrağımız oluşturmaktadır." dedi.

Kaymakamımız ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, öğrencilerin yapmış olduğu calışmaları beğeniyle inceledi.