İlçe Şube Müdürü Şamil Temiz ,Hacı Halil Bektaş Ortaokulu Okul Müdürü Murat Uysal, Beden Eğitimi öğretmeni Osman Çaka ve  Badminton Kız ve Erkek Takımı öğrencileri,  Kaymakamımız Şükrü Görücü’yü ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakamımız Şükrü Görücü, Denizli Birincisi olarak dereceye giren  ve Türkiye Şampiyonasında temsil İlimizi edecek olan Hacı Halil Bektaş Ortaokulu Badminton Kız ve Erkek Takımı öğrencilerini başarılarından ötürü kutlayarak hediyelerini verdi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen küçükler kategorisinde kızlar ve erkeklerde il birincisi olan Hacı Halil Bektaş Ortaokulu Badminton Kız ve Erkek Takımı öğrencileri 12-13-14 Nisan tarihlerinde İlimizde düzenlenecek olan Badminton  Gruplar Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecekler.

Her fırsatta, çocuklarımızın bedensel ve zihinsel olarak kendilerini geliştirmeleri konusunda spora teşvik edilmesi gerektiğini ifade eden  Kaymakamımız Şükrü Görücü, Hacı Halil Bektaş Ortaokulu  Müdürü Murat Uysal, Beden Eğitimi öğretmeni Osman Çaka’yı  başarılarından ötürü kutladı.

Kaymakamımız Şükrü Görücü, ziyaretin anısına İlçe Şube Müdürü Şamil Temiz ,Hacı Halil Bektaş Ortaokulu Okul Müdürü Murat Uysal, Beden Eğitimi öğretmeni Osman Çaka ve  Badminton Kız ve Erkek Takımı öğrencileri  ile birlikte toplu resim çekildi.