Namık Kemal Ortaokulu Müdürü Sedat Andiç, öğretmenler ve Samsun - Bafra´daki atıcılık ve avcılık yarışmasında dereceye giren öğrenciler Kaymakamımız Şükrü Görücü’yü ziyaret ettiler.

Kaymakamımız Şükrü Görücü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaymakamımız, Samsun - Bafra´daki Atıcılık ve avcılık Türkiye Birincilik Yarışmasında M.Yarez Şenkaya, Halil Besim,Sinan Mert Bilgin havalı tabanca yıldız erkek takımı Türkiye 4.  Gülser Ay havalı tabanca yıldız kız ferdilerde Türkiye 7. Sudenaz Durmuş, İrem Sanlı, Berre İrem Şüyün havalı tüfek yıldız kız takımı Türkiye Birincilik yarışmasında Türkiye 3.olarak dereceye giren öğrencileri tek tek tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Dereceye giren öğrencilerle uzun süre sohbet ederek katılım belgelerini veren  Kaymakamımız, ziyaretin sonunda Namık Kemal Ortaokulu Müdürü Sedat Andiç, öğretmenler ve öğrencilerle ziyaretin anasına resim çekildiler.