Kaymakamımız Şükrü Görücü, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen TUBİTAK 4006-Bilim Fuarı etkinliğine katıldı.

Kaymakamımız, Okul Müdürü Mehmet İlik ve öğretmenler tarafından karşılandı. Okul Müdürü Mehmet İlik, Kaymakamımızın katılımlarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

TUBİTAK 4006-Bilim Fuarı Destekleme Programında 5.-12. Sınıf öğrencilerinin öğretim programları dahilinde ve kendi ilgi alanlarında seçtikleri konular üzerinde araştırmalar yapılabilmesi  ve bu araştırmaların sonuçlarını sergileyecekleri bir ortam sunma hedefiyle çalışmalarını sunabilme fırsatı vermektedir.

Bu sebeple düzenlenen etkinlikte, açılış kurdelesi Kaymakamımız Şükrü Görücü tarafından kesildi.

Açılış kurdelesi kesim töreninin ardından, Kaymakamımız Şükrü Görücü, beraberinde Okul Müdürü Mehmet İlik ve öğretmenler ile birlikte Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan deneyleri, projeleri ve resimleri yerinde inceledi. Öğrencilerle uzun süre sohbet eden ve çalışmaları hakkında detaylı bilgi alan Kaymakamımız,  proje kapsamında emeği geçen herkese teşekkür etti.