Kaymakamımız Şükrü Görücü, eşi Nurşen Görücü Hanımefendi ile birlikte Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen   “Mevsimler-Çağdaş Sanat Akımları – Pouring Akrilik Baskı"  konulu resim sergisi etkinliğine katıldı.

Etkinliğe; Kaymakamımız Şükrü Görücü ve eşi Nurşen Görücü Hanımefendi,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç, diğer okul müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaymakamımız, Okul Müdürü Mehmet İlik  ve öğretmenler tarafından karşılandı. Okul Müdürü Mehmet İlik, Kaymakamımızın etkinliklerine katılımlarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Açılış Kurdelesi kesiminin ardından; Halk oyunları gösterisi izleyicilerin beğenisine sunuldu. Kaymakamımız Şükrü Görücü ve eşi Nurşen Görücü Hanımefendi daha sonra; Stantlarda sergilenen resim çalışmalarını incelediler. Kaymakamımız Şükrü Görücü, sergide bulunan çalışmaları beğeniyle inceleyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.