Merkezefendi  Belediyesi ve Denizli Muhtarlar Derneğinden Kaymakamımız Şükrü Görücü Onuruna Veda Yemeği düzenlendi.

Bereketler Toplantı ve Sergi Salonunda düzenlenen etkinliğe Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Muhtarlar Derneği Adnan Kuloğlu ve yönetim kurulu üyeleri, ilçemiz muhtarları ve katılımcıların eşleri katıldı.

Kaymakamımız Şükrü Görücü ve Nurşen Görücü hanımefedi,  Denizli Muhtarlar Derneği Başkanı Adnan Kuloğlu ve ilçemiz muhtarları tarafından karşılandı.

Muhtarlar Derneği Başkanı Adnan Kuloğlu konuşmasında; “Kaymakamımız Şükrü Görücü ile çok kıymetli 5 sene geçirdik. Kendisi ilçemizin kurucu kaymakamıdır. Kaymakamımızdan bu süre zarfında çalışırken çok şeyler öğrendik. İlçemiz mahallelerini sürekli ziyaret eder vatandaşlarla bir araya gelir ve sorunlarını dinlerdi. Her sıkıntımızda kendisine ulaşır sorunlarımızı gönül rahatlığıyla anlatırdık. Merkezefendi ilçemize çok şeyler kattı. Bugün içimiz buruk,  Kaymakamımızdan ayrılmak bizlerin açısından zor olacak. Yeni görev yerinin hayırlara vesile olmasını temenni ederim.” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu konuşmasında “…Kaymakamımız Şükrü Görücü ile birlikte son derece verimli 5 yıl geçirdik. İlçemizin kuruluşundan bu güne kadar olan dönemde bir çok projeye imza attık. Kaymakamımıza, Merkezefendi ilçesine yapmış olduğu tüm hizmetler için  sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ederim…” dedi.  Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ayrıca Kaymakamımız Şükrü Görücü’ye yeni görevlerinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve tüm muhtarlara yapmış oldukları bu anlamlı organizasyon için teşekkür ederek konuşmasına başlayan  Kaymakamımız Şükrü Görücü “…ilçemizin kuruluşundan bügüne kadar olan sürede mahallelerimizi sizlerle birlikte ziyaret ettik. Merkezefendi’de 5 yıl boyunca kurucu Kaymakam olarak görev yaptım ve çok güzel günlerimiz oldu. Merkezefendi’li vatandaşlarımızın hizmetinde olduk. Onların acılarını paylaştık, sevinçlerine ortak olduk, evlerine gittik, çaylarını içtik, sofralarına oturduk, iyi günlerinde, kötü günlerinde yanlarında bulunmaya gayret gösterdik. Bizler vatandaşlardan toplanan vergilerle maaş alıyoruz. Bizim patronumuz Millet koruyucumuz Devlettir.  Belediyemizle muhtarlarımızla çok güzel ve çok değerli projelere, ilklere imza attık.

Tabii ki; biz kamu görevlilerinin kaderidir belli bir süre hizmet ettikten sonra başka bir yere gitmek durumundayız. Merkezefendi ilçemizde görev süremiz bitti fakat numaram hepinizde var. İş ile ilgili olsun ya da olmasın, sıkıntınızda da, sevincinizde de gece gündüz ayırt etmeden beni arayabilirsiniz. Her zaman İnegöl’e beklerim. Ararsınız, gelirsiniz kendi eviniz gibi kapımız her zaman sizlere açıktır. Hepinize  teşekkür eder saygı ve sevgilerimi sunarım. “dedi.

Konuşmaların ardından; Kaymakamımız Şükrü Görücü’ye Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu tarafından Hediye, Denizli Muhtarlar Derneği Başkanı Adnan Kuloğlu  tarafından Merkezefendi İlçesine katmış olduğu tüm  hizmetlerden ötürü teşekkür plaketi taktim edildi.

Etkinliğin sonunda; Kaymakamımız Şükrü Görücü, Nurşen Görücü Hanımefendi, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve muhtarlarımız   toplu resim çekildiler.