"Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji Basketbol Takımından, Kaymakamımız Şükrü Görücü’ye Anlamlı Ziyaret"

Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji Basketbol Takımı Başkanı Arda Onur Koçak  Takım Coach Abbas Bakırcı ve oyuncular, Kaymakamımız Şükrü Görücü’yü ziyaret ettiler.

Kaymakamımız Şükrü Görücü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde Play-Off’lara kalarak Denizli’ye heyecan yaşatacak olan Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji Basketbol Takımı Coach Abbas Bakırcı “Bizim için 1. basamak Fethiye Belediyesi Basketbol takımı ile oynayacağımız maçlar. Fethiye Belediyesi ile 3 maç oynayacağız. Deplasmanda olası bir galibiyet ve içerde aldığımız bir galibiyet bizi Play-Off Final Grubu’na çıkaracak. Hazırlıklarımızı ona göre yapıyoruz. Takımıma güveniyorum.” dedi.

Kaymakamımız Şükrü Görücü, Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji Basketbol Takımını başarılarından dolayı kutlayarak , Fethiye Belediyesi ile oynanacak kritik maçlar öncesinde başarılar diledi.

Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji Basketbol Takımı, Fethiye Belediyesi ile oynanacak maçlarda tur atlaması halinde Türkiye Finalleri Play-Off Final Grubuna yükselecek.

Ziyaretin sonunda, Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji Basketbol Takımı Başkanı Arda Onur Koçak  Takım Coach Abbas Bakırcı, Kaymakamımız Şükrü Görücü’ye isminin yazılı olduğu forma hediye ettiler.