Merkezefendi’de 200 hasta yatağı ve karyolasının teslimi yapıldı.

Merkezefendi Belediyesi ile İl Sağlık Müdürlüğü arasında yapılan protokol çerçevesinde tam donanımlı 200 hasta yatağı ve karyolası, düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

Merkezefendi Belediyesi ile İl Sağlık Müdürlüğü arasında Denizli’deki ihtiyaç sahiplerine teslim edilmek üzere hastaların rahat bir şekilde istirahat etmeleri için tasarlanan 200 adet tam donanımlı 3 motorlu ve ortopedik hasta yatağı ve karyolası için protokol imzalandı. Düzenlenen törenle de hasta yatağı ve karyolası sahiplerine teslim edildi.

Törene; Valimiz Hasan Karahan, Kaymakamımız Şükrü Görücü, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Süleyman Erdoğan, İş-Kur Müdürü Fatih Işık ve hasta yakınları ile davetliler katıldı.