Kaymakamımız Şükrü Görücü Başkanlığında Arif Yalınkaya İlkokulunda, 9 Ağustos 2017 tarihinde İlçemize bağlı  İlkokul müdürleriyle 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Hazırlık ve Planlama Çalışmaları görüşüldü.

Toplantıya; İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç,  İlçe Milli Eğitim Şube  Müdürü Taşkın Osman Yıldız ve İlçemize bağlı İlkokul Müdürleri katıldı.

Kaymakamımız Şükrü Görücü, Okul müdürlerine tek tek söz vererek okullar hakkında yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Toplantıda; İkili Eğitim yapılan okulların sorunları öncelikli olarak görüşüldü. Arif Yalınkaya İlkokulu, Zaferiye Abalıoğlu İlkokulu, 19 Mayıs İlkokulunun 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında normal eğitime geçmeyi planladığı ifade edildi.

Okul Müdürleri, Kaymakamımız Şükrü Görücüye okullar hakkında bilgi vererek 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılına hazır olduklarını ifade ettiler.

Kaymakamımız Şükrü Görücü, İlçemiz ilkokullarının  2017-2018 Eğitim Öğretim Yılına hazır olmalarından ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek yapılmış  ve yapılacak olan çalışmalar  için okul müdürlerine teşekkür etti. Kaymakamımız ayrıca okullardaki güvenlik, hijyen ve temizlik konularında daha dikkatli olunmasını istedi.