Kaymakamımız Şükrü Görücü Başkanlığında Kazım Kaynak Anadolu Lisesi toplantı salonunda,  10 Ağustos 2017 tarihinde İlçemize bağlı lise müdürleriyle 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Hazırlık ve Planlama Çalışmaları görüşüldü.

Toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç,  İlçe Milli Eğitim Şube  Müdürü Taşkın Osman Yıldız ve İlçemize bağlı okul müdürleri katıldı.

Kaymakamımız Şükrü Görücü, Okul müdürlerine tek tek söz vererek okullar hakkında yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Toplantı da; 2017 -2018 Eğitim Öğretim yılı için yapılan hazırlıklar, okul bahçelerinin arazilerinin geniş olması nedeniyle ortaya çıkan temizlik sorunları ve bu sorunların giderilmesi noktasında Merkezefendi Belediyesiyle yapılan görüşmeler, okullardaki güvenlik, hijyen ve temizlik konuları ve yapılacak çalışmalargörüşüldü.

Okul Müdürleri, Kaymakamımız Şükrü Görücü’ye okullar hakkında bilgi vererek 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılına hazır olduklarını ifade ettiler.

Kaymakamımız Şükrü Görücü, okulların 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılına hazır olduklarını için okul müdürlerine teşekkür  etti.