Kaymakamımız Şükrü Görücü Başkanlığında Servergazi İmam Hatip Ortaokulunda,  9 Ağustos 2017 tarihinde İlçemize bağlı ortaokul müdürleriyle 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Hazırlık ve Planlama Çalışmaları görüşüldü.

Toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç,  İlçe Milli Eğitim Şube  Müdürü Taşkın Osman Yıldız ve İlçemize bağlı okul müdürleri katıldı.

Kaymakamımız Şükrü Görücü, Okul müdürlerine tek tek söz vererek okullar hakkında yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Toplantı da; 5. Sınıf Kayıt Belgelerinin ağırlıklı olarak görüşüldüğü toplantıda, ikili Eğitim yapan okulların durumu, yeni eğitim öğretim yılı hazırlık çalışmaları,  Ortaokullardan Abalıoğlu Yem Sanayi Ortaokulunun   2017-2018 Eğitim Öğretim yılında normal eğitime geçmeyi planladığı okul müdürü tarafından dile getirildi.

Okul Müdürleri, Kaymakamımız Şükrü Görücüye okullar hakkında bilgi vererek 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılına hazır olduklarını ifade ettiler.

Kaymakamımız Şükrü Görücü, okulların 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılına hazır olduklarını için okul müdürlerine teşekkür  ederek okullardaki güvenlik, hijyen ve temizlik konularında daha dikkatli olunmasını istedi.