“Merkezefendili Çocuklar Ömer Halisdemir’e Gidiyor”

Belemir Yüksel’in Kahraman Şehidimiz Ömer Halisdemir’in ailesi ve kabrini ziyaret etmek amaçlı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yazmış olduğu mektuba,  Merkezefendi Belediyesi kayıtsız kalmayarak Belemir ve arkadaşları için  Ömer Halisdemir’in memleketi Niğde’ye organizasyon düzenledi.

“Merkezefendili Çocuklar Ömer Halisdemir’e Gidiyor” isimli  Organizasyona; Kaymakamımız Şükrü Görücü ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu  katıldı.

Kaymakamımız Şükrü Görücü, yolculuk öncesinde   Belemir, arkadaşları ve aileleriyle uzun süre sohbet etti. Mutlulukları gözlerinden okunan Belemir ve arkadaşları organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Daha sonra; Kaymakamımız Şükrü Görücü ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu  organizasyona katılan Belemir ve arkadaşlarını uğurladılar.