Kaymakamımız Şükrü Görücü, ODTÜ Geliştirme Vakfı öğrencileri tarafından hazırlanan “3. Bilim Şenliği” etkinliğine katıldı.

ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları 20.yılındaki etkinliklerine "III.Bilim Şenliği"ni de ekledi. 13 Nisan Cuma günü ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Denizli Okulları Spor Salonunda “III.Bilim Şenliği”ni gerçekleştirdi. Ortaokul öğrencilerinin 5,6 ve 7.sınıfları; lise öğrencilerinin 9 ve 10.sınıflarından 145 öğrencinin çalışmaları ziyaretçilere sunuldu.

Fen bilimleri, fizik, kimya ve biyoloji zümrelerinin ortaklaşa çalışması olan III.Bilim Şenliği'ni Denizli’deki ortaokul ve ilkokullardan yüzlerce öğrenci ziyaret etti. Kaymakamımız Şükrü Görücü de ODTÜ Geliştirme Vakfı Denizli Okullarını yalnız bırakmadı; Kaymakamımız,  yaptığı konuşmada bilim ve teknolojinin önemini belirttikten sonra ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Müdürü Kenan Ömeroğlu ile birlikte deney stantlarını gezerek öğrencilere başarılar diledi. Lise öğrencilerinin Türkçe ve İngilizce konuşmaları ve Fen Bilimleri Öğretmeni Eylem Eroğlu'nun konuşmasıyla devam eden; çeşitli deneylerin ve bilim gösterilerinin yapıldığı, yarışmaların düzenlendiği şenlikte misafirler; spor salonunda hazırlanan fuar alanını ziyaret edip deneylere katılarak keyifli zamanlar geçirdi.

Bilim şenliğinde öğrencilere fen bilimlerini sevdirmek, olumlu bakış açısı kazandırmak ve onlarda farkındalık yaratmak, fen okuryazarlığını artırmak amaçlandı.