Pamukkale Kaymakamlığı Proje Ofisince hazırlanan Denizli Ticaret Odasının katkılarıyla “ Teknolojinin Bilinçli ve Güvenli Kullanımı Projesi” kapsamında 13 Mart   “Pamukkale NOMOFOBİ Günü”  ilan edilen NOMOFOBİ Günü etkinliği Pamukkale Kaymakamlığı önünde gerçekleştirildi.

Etkinliğe, Kaymakamımız Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, kurum müdürleri  ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Pamukkale Kaymakamlığı Proje Ofisince ; Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde sürdürülen “Teknoloji Bağımlılığı ile Mücadele” konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla  “Pamukkale NOMOFOBİ Günü”  ilan edilmiştir.

Bilindiği üzere NOMOFOBİ: Kişinin mobil cihazlardan uzak kalma korkusudur.

Pamukkale Kaymakamlığı önünde başlayan Kortej yürüyüşü  15 Temmuz Şehitler Meydanında son buldu. Yürüyüşün anlam ve önemi gereği  katılımcılara, yürüyüş süresince teknolojik cihaz kullanılmaması  hakkında bilgi verildi. Ayrıca proje kapsamında  katılımcılara  teknolojik cihaz ve mobil cihazlara bağımlılık , NOMOFOBİ ile mücadele hakkında detaylı bilgi verildi.