Pamukkale Üniversitesi’nin 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Genel Mezuniyet Töreni Gerçekleşti.

PAÜ Spor Salonu’nda yapılan Mezuniyet Töreni Etkinliğine; Denizli Valisi Hasan Karahan, AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu,  Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Kaymakamımız Şükrü Görücü, diğer protokol üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören, açılış konuşmaları ile devam etti. 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında mezun olan 7000 öğrenci mezuniyet heyecanı yaşadı. Kaymakamımız mezun olan öğrencilerle bir süre sohbet ederek bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar diledi.

Protokol üyeleri tarafından mezun olan öğrencilere belgelerinin takdim edilmesinin ardından mezuniyet töreni keplerin coşku içinde fırlatılması ile son buldu.