Kaymakamımız Şükrü Görücü beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü  etkinlikleri kapsamında Pınar Baha Abalıoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri ve Ressam Mustafa Ali Kasap’a ait “Kurtuluş Savaşında Kadın ve Kadın Efeler” temalı karma resim sergisi açılışına katıldı.

Etkinliğe; Kaymakamımız Şükrü Görücü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç, Hayırsever İşadamı Orhan Abalıoğlu, öğrenci velileri ve çok sayıda davetli katıldı. Kaymakamımız, Pınar Baha Abalıoğlu Anadolu Lisesi  Okul Müdürü Türkan Negiş ve öğretmenler tarafından karşılandı.

Etkinlik, açılış kurdele kesim töreni ile başladı. Kurdele kesim töreninin ardından Kaymakamımız Şükrü Görücü,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç ve Okul Müdürü Türkan Negiş ile birlikte sergi alanında öğrenciler ve Ressam Mustafa Ali Kasap tarafından hazırlanan çalışmaları beğeniyle inceledi.  Karma resim sergisi davetliler tarafından büyük ilgi gördü.

Kaymakamımız Şükrü Görücü, tüm kadınlarımızın adına Okul Müdürü Türkan Negiş ve bayan öğretmenlerin  8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.