Ramazan Bayramı Arifesinde Şehitlik, Huzurevi ve Çocuk Evlerini Ziyaret

Ramazan Bayramı arifesinde Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci, Valimiz Hasan Karahan, Kaymakamımız Şükrü Görücü ve beraberindeki protokol üyeleri Çocuk Evleri ve Huzurevi’ni ziyaret ederek buralarda kalanlar ile bayramlaştı. Ziyaretlerde küçüklerin gönüllerini, büyüklerin dualarını alan Denizli protokolü, Şehitlik ziyaretinde ise şehit mezarlarına karanfil ve gül bıraktı.

Bayramlaşma ziyaretlerine; Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Valimiz Hasan Karahan, Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Denizli 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutan V. Bilal Öztürk, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kaymakamımız Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Müftüsü Mehmet Aşık ve diğer daire müdürleri, 11. Komando Tugay Komutanlığı’nda vatani görevini yapan bir grup asker ile vatandaşlar katıldı.

Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci, Valimiz Hasan Karahan, Kaymakamımız Şükrü Görücü ve protokol üyeleri ilk olarak Asker ve Polis Şehitliklerini ayrı ayrı ziyaret etti. Şehitliklerde okunan Kur’an-ı Kerim tilavetlerinin ardından İl Müftüsü Mehmet Aşık’ın yaptığı duaya iştirak eden protokol üyeleri Şehit mezarlarına karanfil ve gül bırakıp şehit mezarlarının başında bekleyen şehit aileleri ile bayramlaştılar.

Korucuk Mahallesi’nde bulunan ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çatısı altında hizmet veren Çocuk Evleri, Yetiştirme Yurdu ve Huzurevi yerleşkesinde ilk olarak yetiştirme yurdunda kalanları ziyaret eden protokol üyeleri, buradaki gençlerle sohbet edip bayramlarını tebrik ederek çocuklara zarf içerisinde bayram harçlığı verdiler.

Son olarak huzurevi sakinleri ile de bir araya gelerek bayramlaşan protokol üyeleri, yaşlıların ellerinden öpüp hayır dualarını aldılar. Huzurevi sakinlerine de çeşitli hediyeler veren protokol üyeleri yaşlılarla sohbet edip bir ihtiyaçları, bir istekleri olup olmadıklarını sordular. Ziyaret huzurevi önünde çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Protokol üyeleri son olarak Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının silahlı saldırısı sonucu şehit edilen Uzman Çavuş Özkan Bilgiç’in Korucuk Mahallesinde bulunan ailesini ziyaret etti.