Denizli Özel Bahçeşehir Koleji'nin sponsorluğunu üstlenmiş olduğu Sami Uslu Ortaokuluna kazandırılan kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi.

Kütüphane açılışına; Kaymakamımız Şükrü Görücü, Sami Uslu Ortaokulu Müdürü Özcan Gürses, Bahçeşehir Koleji Müdürü Canan Gültekin,  Müdür Yardımcısı Osman Çoban, Kurumsal İletişim Yöneticisi Eylem Marol, Sami Uslu Ortaokulu  ve Bahçeşehir Koleji öğrencileri katıldı.

Sami Uslu Ortaokulu Müdürü Özcan Gürses ve öğretmenler tarafından karşılanan Kaymakamımız Şükrü Görücü,  her iki okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler ile kütüphaneyi gezerek incelemelerde bulundu.

Kaymakamımız, öğrencilerle uzun süre sohbet ederek bol bol kitap okumalarını istedi. Kaymakamımız, geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitime kazandırılan bu tür hizmetlerle gelişimlerinin pozitif yönde artacağını ve milletimize faydalı bireyler kazandırılacağını ifade etti. Kaymakamımız, gerek bireysel gerek kurumsal olarak eğitime verilen desteklerin artarak devam etmesini dileyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaymakamımız, daha sonra Sami Uslu Ortaokulu idareci ve öğretmenlerle bir araya gelerek 2017-2018 Eğitim Öğretim yıllarını kutladı. Okul hakkında Sami Uslu Ortaokulu Müdürü Özcan Gürses ve öğretmenlerden detaylı bilgi aldı.