Bitlis’in Hizan İlçesinde çığ düşmesi sonucu Şehit olan J.Sağ.Asb.Çvş. Hilmi Öz’ün cenazesi memleketi Çivril’in Ömerli Köyünde dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Törene katılan protokol üyeleri  şehidimizin ailesine başsağlığı dileyerek acılarını paylaştı.

Çivril ilçesinde düzenlenen törene; Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Hasan Karahan, Uşak Valisi Salim Demir, Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Cahit Özkan, Sema Ramazanoğlu, Kazım Aslan, Emin Haluk Ayhan, 11'inci Komando Tugay Komutan Vekili Muhabere Albay Osman Gedik, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kaymakamımız Şükrü Görücü, şehidimizin ailesi, vatandaşlar ile askeri ve sivil erkan katıldı.

Şehit J.Sağ.Asb.Çvş. Hilmi Öz’ün naaşı gözyaşları ile ilk olarak baba evine getirilerek helallik alındı.  Çivril Merkez Yenişehir Camisinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ömerli Köyünde bulunan aile mezarlığına getirilerek  gözyaşları ve dualarla ebedi istirahatgahına uğurlandı.

Cenaze töreninin ardından Kaymakamımız, şehidimizin ailesine başsağlığı dileyerek acılarını paylaştı. Denizli Valisi Hasan Karahan, son olarak şehidimizin tabutuna örtülen Türk Bayrağını babası Özer Öz’e teslim etti.