Kaymakamımız Şükrü Görücü, Türkiye Beyazay Derneği Denizli Şubesi  ve Denizli Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğünün birlikte yapmış olduğu  işitme engellilere  yönelik pike ve nevresim dikim  kursunun sergi ve sertifika törenine katıldı.

Kaymakamımız, Türkiye Beyazay Derneği Denizli Şubesi Başkanı  Dilek Yüksel ve dernek üyeleri tarafından karşılandı.

Etkinliğe katılanlar arasında; AK Parti Milletvekili Cahit Özkan, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Fatih Işık ve çok sayıda davetli yer aldı.

Kaymakamımız, kursiyerler tarafından el emeği göz nuru ile hazırlanan pike ve nevresimleri beğeniyle inceledi.

Beyazay Derneği engellilerin eğitim, sosyal, kültürel, ekonomik, hukuki, mesleki vb. hak ve menfaatlerini koruyup geliştirmek ve istihdamı, sosyal hayata uyumu, insan hak ve özgürlüklerinden gerçek anlamda faydalanabilmelerini sağlamak; engellilere yönelik ayrımın kalkması ve hayatlarında girişken, üretken, verimli, başarılı bireyler olmaları için çalışmalar yapmak; engelliliğe yol açan nedenleri ve sonuçlarını ortadan kaldırmak için her türlü çalışma yapmak ve sosyal dayanışmayı sağlamak; engelliler ve toplum  arasında karşılıklı sevgi ve saygıyı yerleştirmek; ruhsal ve bedensel olarak sağlıklı bireyler yetiştirilmesine katkıda bulunmak ve rehabilitasyonlarını sağlamak amacıyla verilen mesleki eğitim kurslarında başarılı olan kursiyerlere Kaymakamımız Şükrü Görücü tarafından sertifikaları verildi.

Kursiyerlerle yakından ilgilenen Kaymakamımız,  Denizli Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Fatih Işık ve Türkiye Beyazay Derneği Denizli Şubesi  Dilek Yüksel Kahveciye ortaklaşa yürütmüş oldukları proje kapsamında teşekkür etti.