Sosyete Pazarı İstanbul Bakırköy’ün ardından Denizli’de de açıldı. Pamukkale İlçesi Deliktaş Mahallesi’nde yer alan Sosyete Pazarı’nın açılışı eğlenceli bir törenle gerçekleştirildi. Törene; Kaymakamımız Şükrü Görücü, Hayırsever İşadamı Orhan Abalıoğlu ve vatandaşlar katıldı.

Açılış kurdelesini Kaymakam  Şükrü Görücü, İşadamı Abalıoğlu ve Sosyete Pazarı Sahibi Hacı Yılmaz kesti. Açılış öncesinde alana gelen çocuklar palyaçolar ve maskotlar eşliğinde dans edip eğlendiler.

Açılış Kurdelesinin kesim töreninin ardından,Kaymakamımız Şükrü Görücü  konuşmasında “Sosyete Pazarı tüm Denizli’ye hayırlı uğurlu olsun. Denizlimizde her gün yeni bir iş alanı açılıyor. Bu alanda da böyle bir yere ihtiyacımız vardı” dedi.

Açılış töreninin ardından sosyete pazarı vatandaşların beğenisine sunuldu. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği sosyete pazarı, 2 bin 400 metrekare kapalı, bin 600 metrekare açık, toplamda 4 bin metrekare alanı ile 130 esnaf satış yapabiliyor.