Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şubesi Dernek Başkanı Mustafa Işık, şehit ve gazi ailelerimizin yakınları Kaymakamımız Dr. Adem Uslu'yu ziyaret ettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şubesi Dernek Başkanı Mustafa Işık, şehit ve gazi ailelerimizin yakınlarının ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakamımız,  şehit ve gazi ailelerimiz ile yakından ilgilendi.

Dernek Başkanı Mustafa Işık, Kaymakamımıza yeni görevlerinin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Kaymakamımız, "...Başımızın tacı olan şehitlerimizin ve gazilerimizin aileleri bizlere emanettir. Ziyaretiniz ve temennileriniz için  teşekkür ediyorum. Kapılarımız sizlere herzaman açıktır. Yeni görevimize başladık bundan sonra sizlerle sık sık bir araya geleceğiz..." dedi.