Türkiye Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi 16. Olağan Genel Kurul Kongre Toplantısı  Çatal Çeşme Oda Tiyatrosu Salonunda Gerçekleştirildi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi 16. Olağan Genel Kurul Kongre Toplantısına; Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kaymakamımız Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu,  Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 15 ilden gelen Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanları, şehit ve gazi aileleriyle çok sayıda davetli katıldı.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi Başkanlığına tek listeden giren Hamdi Helvacılar kazandı. Görevinde 20. Yılına giren Şube Başkanı Hamdi Helvacılar 3 yıl süreyle tekrar başkan seçildi.

Toplantıda konuşma yapan Kaymakamımız Şükrü Görücü, “Vatan ve Millet aşkıyla canları pahasına kanının son damlasına kadar mücadele eden Şehitlerimiz ve gazilerimiz milletimizin göz bebeğidir.  Vatan için,  Bayrak için,  her türlü fedakarlıktan kaçınmayan kahramanlarımızın her zaman yanındayız. Milletçe onur ve gurur duyuyoruz.” dedi. Kaymakamımız ayrıca, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi 16. Olağan Genel Kurul Kongresi’nin hayırlara vesile olmasını  ve başarılarının devam etmesini temenni etti.